STRÄNGNÄS FLUGFISKEKLUBB

Flugfiske är något av det roligaste man kan syssla med - men det blir ännu roligare i sällskap av likasinnade.

Verksamhet i Strängnäs flugfiskeklubb

Klubben anordnar en rad aktiviteter med inriktning på medlemmarnas önskemål av skilda slag. I klubblokalen träffas vi och binder flugor tillsammans, ibland med en gästinstruktör, vi har ordnat videokvällar, spöbyggnadskurser, slöjdkurser där vi byggt egna håvar, knivar och spöfodral, vi har haft kurser om vattenlevande insekter, vi har byggt egna fluglinor och haft massor av andra aktiviteter. Vi brukar ibland ha kastövningar i en närbelägen lokal eller utomhus, vi fiskar tillsammans på utflykter och resor och ibland bjuder vi in någon föreläsare till Strängnäs. Vi brukar någon gång per år ordna nybörjarkurser i flugbindning och kastteknik.